Mange skarpskytter

Skydebrødrene mødes

Der er laug, jagtselskaber og grupper af skydebrødre, der mødes over hele landet med det formål at finde ud af, hvem der er bedst indenfor deres felt. Skydebrødre er eviggjort af den nu afdøde prins Henrik, der holdt arrangementer med sine skydebrødre på Eremitagen, men skydelaug findes over hele landet.

Det er altid sjovt at mødes med det formål at finde den bedste skytte, og kan det kombineres med præmieoverrækkelse, lækker mad og godt selskab, så bliver det bare endnu bedre. Det er der mange skytter, der vælger at gøre, og tilbagevendende begivenheder tiltrækker altid mange besøgende.

Som medlem af en skytteforening, kan du også komme til at deltage i den slags og opleve den glæde og fornøjelse, der er ved at mødes med ligesindede og dyrke sin store passion.

Desuden er det altid en fornøjelse at kunne vinde og vise alle de andre, at man er den bedste skytte, og at man uden tvivl har fortjent den præmie, der er på højkant. Det er en naturlig del af det at konkurrere, og det gør det bare sjovere at dyrke den sport, som skydning er.

Det handler jo sådan set bare om at opsætte et mål – og så ramme det.

ashe