Det at skyde

Spis sundt og skyd godt

Der er sportsgrene og aktiviteter, hvor det er særdeles vigtigt at bevare koncentrationen undervejs – og hvor det er vigtigt at fylde depoterne med mad og drikke. Det gælder for eksempel paintball.

Aktiviteten får pulsen i vejret, og det er derfor vigtigt at tanke op undervejs med mad og drikke. Sørg for rigeligt med væske og et par skiver rugknækbrød i rygsækken, så du hele tiden kan præstere optimalt. Rugknækbrød fra Wasa er let og luftigt, samt fyldt med fuldkorn.

Det passer med andre ord perfekt til en aktivitet som paintball, hvor det ikke nytter noget at være for tung i rumpetten. Rugknækbrød fra Wasa ligger godt i maven og sørger for, at du kan bevare koncentrationen hele vejen igennem jeres paintball-session.

Perfekt aktivitet

Paintball er en sjov og spændende aktivitet for både øvede i klubber såvel som for nybegyndere. Mange har måske prøvet det som en del af et socialt arrangement, og det er da også en perfekt aktivitet for venner eller kolleger, der ønsker at teste træfsikkerhed og strategiske evner, mens de samtidig har det sjovt.

I paintball konkurrerer spillerne ved at skyde farvede kugler med specielle paintballgeværer mod modstanderne, som man skal forsøge at nedkæmpe på bedste taktiske vis. I paintball skal man bære en speciel dragt, der beskytter mod paintball-kuglerne. Udstyr som masker, handsker og brystbeskyttere skal også bæres for at beskytte mod paintball-kuglerne.

Det sociale aspekt

At dyrke paintball er en social aktivitet, og man får rigeligt med mulighed for at have det sjovt og få nye venner. Så hvis du ønsker at opleve sjov og spænding, samt at få nye bekendtskaber, så giv det en skalle. Men husk at spise og drikke undervejs. Knæk og bræk.

ashe