Det at skyde

Vesten – praktisk til jagt og stilfuld til festen

Vesten er et must-have for enhver jæger. Det er et af de mest alsidige stykker tøj der findes, og det er vigtigt for jægere at have en god jagtvest. En vest til jagt skal have nogle særlige funktioner, der gør den velegnet til foretagendet.

Først og fremmest skal den være komfortabel at have på. Det er ikke altid let at komme rundt i skoven, så det er vigtigt, materialet er åndbart og af god kvalitet, så det ikke bliver for varmt. Materialet skal naturligvis også være robust og holdbart, så det ikke er nødvendigt at skifte vesten alt for ofte.

Mange styles

Vesten som beklædningsgenstand passer ikke blot til jagt. Hos NA-KD finder du et stort udvalg af veste. De sikrer dig, at du tager dig stilfuld ud, uanset om du skal til jagtfest, eller skal til et andet udendørsarrangement. Hos NA-KD finder du veste i mange forskellige styles og farver, som uden tvivl passer til dig og den begivenhed, du skal til.

Det er som sådan ikke nødvendigt at have en klassisk jagtvest, for at klæde sig passende på til jagt. Der findes mange forskellige stilarter, så man kan vælge en, der passer til ens personlighed og stil.

En god jagtvest skal også være praktisk. Den skal dels have lommer, hvor man kan opbevare ammunition og andet udstyr, og også nogle hvor man kan opbevare mad og vand, så man er klar til at udholde de lange dage i skoven eller på markerne.

Synlighed er vigtigt under jagten

Vesten skal også være synlig. Det er sikkerhedsmæssigt vigtigt, at man er synlig for andre jægere og andre mennesker, der bevæger sig i skoven. Derfor skal man vælge en vest, der er i en lys farve, så man er let at få øje på, hvis man bevæger sig væk fra gruppen.

Det at skyde

ashe