Nye våben

E-sport har masser af skydning

De fleste tænker ikke over det, men e-sport vokser og vokser og er blevet rigtig stort. Her gælder det om at være suveræn til at spille spil online – oftest sammen med et team. De mest almindelige e-sportsgrene er forskellige skydespil med meget militære toner.

Her er geværet skiftet ud med mus og tastatur, men der er stadig de fælles træk, at det gælder om at skyde bedre end fjenden, at tungen skal holdes lige i munden, at der skal kunne sigtes godt, og at der er en rolig hånd på aftrækkeren.

Der er både en stor ære og store præmier på spil, når det kommer til e-sport, og der er mange events, som udøverne kan deltage i verden over. Ideen om de lidt nussede nørder er for længst blevet aflivet, og her er der unge, der koncentrerer sig dybt om deres sport.

Det er samtidig så stort, at det finder vej til de store medier, men som med så meget andet, har de deres egne, hvor det er let at være med helt fremme og vide, hvad der sker, og få de seneste nyheder, hvis du ikke følger med i de mange events live.

ashe