Nye våben

Skyd dine venner for sjov

Er det ikke en skydeforening og skydesport som sådan, du er på udkig efter, så er der andre muligheder. En er at tage ud og skyde alle din venner med paintball eller lasertag. I kan arbejde som hold eller individuelt, og det gælder stadig om at kunne ramme. Det er moderne skydning med et klassisk element af leg, og det er ikke uden grund, det er populært at prøve det i forbindelse med firmaarrangementer eller polterabends.

Udstyret stilles til rådighed inklusive sikkerhedsudstyr. Som med alt andet skydning, skal der passes på. Her er det især hovedregionen og øjnene, så ved paintball bruges der hjelme. Det kan svare sig i øvrigt at have noget kraftigt tøj på undervejs, for de små kugler fyldt med maling kan slå rigtig hårdt, så du skal ikke være bange for at få et ar blå mærker.

At lege krig som voksen

Det er lidt mere avanceret end at løbe rundt med legetøjsgeværer og råbe “bang, du er død!”, men i det mindste er du ikke et øjeblik i tvivl om, hvorvidt du er ramt eller ej. Malingen er meget tydeligt på al slags tøj, og reglerne i den pågældende leg afgør, om du er ude eller stadig må lege med.

Samtidig er det rigtig hårdt fysisk, og de fleste vil finde ud af, det ikke er så let at være soldat, som det er på film. Men underholdningen er i top, og du kan være sikker på, at hjertet banker på livet løs under hele legen.

ashe